(044) 500 10 51
(067) 625 55 50
Записатись на прийом
/ Відгуки
Відгуки
Залишити відгук
Альона(13 листопада 2021, 16:20)
Щиро вдячна Оксані Анатоліївні, за професіоналізм, велику майстерність, турботу та підтримку ! Неймовірно талановитий лікар, яка чудово виконує свою роботу та дбає про пацієнтів!!!
Анна(10 листопада 2021, 16:29)
В клініку я звернулась по рекомендації гінеколога. Вибирала між кількома клініками репродуктивної медицини, але після першого ж візиту до Вікторії Миколаївни сказала чоловіку, що хочу працювати з нею і - не помилилась :) Шлях підготовки до ЕКЗ був довгим, доліковували супутні хвороби, зате в протокол увійшли абсолютно готовими і - перша ж спроба і ми нарешті після багатьох років марних спроб готуємося стати батьками :) Дякую клініці і особливе дякую Вікторії Миколаївні :) П.С. Клініка в цілому - дуже сподобалась. Чисто, охайно, а головне - дуже привітний, дбайливий і чуйний персонал, от прямо без виключень!
Лилия(02 листопада 2021, 08:58)
Очень благодарна! Всегда только к Вам! Потрясающий врач и невероятная женщина
Лилия (02 листопада 2021, 08:47)
Благодарю от всей души!
Шурман Татьяна Алексеевна(20 вересня 2021, 20:31)
Люблю, ценю и уважаю Викторию Николаевну! Она самый лучший гинеколог, профессионал с большой буквы! Моё знакомство с ней ещё с 2009 года в г.Донецке, наблюдала меня всю беременность и я знала, что я в надёжных руках))) Виктория Николаевна тот гинеколог, попав на приём к которой уже не захочешь обращаться к кому-то другому. Благодарна ей очень!
Наталья(10 вересня 2021, 23:58)
Не рекомендую!!! Наталья Феофановна потратила много моего времени и денег, на лечение которое ни к чему не привело!!! И не могло привезти! Надо было делать операцию! Что я и сделала у другого врача! И забыла о своей проблеме! Не рекомендую!!!
Анна(10 вересня 2021, 17:24)
Хочу выразить благодарность своему доктору - Оксане Анатольевне за профессионализм и душевное отношение. Всегда получаю подробные ответы на все свои вопросы. Желаю благополучия доктору и процветания клинике
Анна(07 вересня 2021, 07:12)
В клініку я звернулась по рекомендації гінеколога. Вибирала між кількома клініками репродуктивної медицини, але після першого ж візиту до Вікторії Миколаївни сказала чоловіку, що хочу працювати з нею і - не помилилась :) Шлях підготовки до ЕКЗ був довгим, доліковували супутні хвороби, зате в протокол увійшли абсолютно готовими і - перша ж спроба і ми нарешті після багатьох років марних спроб готуємося стати батьками :) Дякую клініці і особливе дякую Вікторії Миколаївні :) П.С. Клініка в цілому - дуже сподобалась. Чисто, охайно, а головне - дуже привітний, дбайливий і чуйний персонал, от прямо без виключень!
Курасова Анна(30 серпня 2021, 21:04)
До репродуктолога мене направила моя гінеколог, з якою ми кілька років безуспішно, на жаль, лікували безпліддя. Вона мені надала список конкретних лікарів в різних клініках. До того як зверунтись в IPF – ми з чоловіком звернулись на консультацію в іншу відому клініку репродуктивної медицини. Тому ми вже мали з чим порівнювати. Знову ж таки за рекомендацією гінеколога я йшла ціленаправлено до Сосніної Вікторії Миколаївни, тому мук в виборі лікаря в мене не було. І вже після першої ж розмови з Вікторією Миколаївною я сказала чоловіку, що хочу працювати з нею..: ) Лікар відповіла на абсолютно всі мої смішні і складні питання, передивилась всю історію лікування за кілька років, довго розпитувала мене про те, чого не було в папірцях. І це все якось відбувалось так просто, душевно і з посмішкою, що я відчула себе одразу дуже комфортно. Потім провела огляд для повної картинки і.. ми почали готуватися до ЕКЗ. В процесі підготовки, на жаль, «вилізло» багато раніше недіагностованих болячок, тому ми з чоловіком доліковувались, приводили здоров’я в порядок… в цілому підготовка до ЕКЗ в конкретно нашому випадку через це затяглась майже на півроку. Знову ж таки через чергові проблеми із здоров’ям (на цей раз виявилась анемія) за кілька днів до пункції фолікулів лікар прийняла рішення переходити в кріопротокол. Рішення виявилось дуже правильним. Тому що перший же перенос виявився успішним і тепер нарешті, через кілька майже безнадійних років очікування ми з чоловіком нарешті готуємося стати батьками : ) Від щирого серця рекомендую Сосніну Вікторію Миколаївну як професіонала з великої літери і дуже чуйну людину. Вся клініка в цілому теж залишила найприємніші враження. Всі – охоронник, дівчата на ресепшині, касири, медсестрички, санітарочки – всі без виключення ставляться до тебе як до людини з розумінням та турботою. Без жодних вагань порадила б найближчим людям звертатись в IPF ну і звісно ж – до Вікторії Миколаївни особливо : )
Ірина (30 серпня 2021, 18:01)
Всем рекомендую!Соснина Виктория Николаевна отличный специалист. Доктор,которому доверяешь♥️

Сторінки

Залишити відгук