(044) 500 10 51
(067) 625 55 50
Make an appointment
/ Reviews
Reviews
Add your review
Валерия(04 May 2023, 15:47)
Це Людина з великої літери! Краща з кращих!
Маргарита (01 February 2023, 17:49)
Врач очень приятный, грамотный, тактичный в общении. Профессионал своего дела.
Оксана(25 May 2022, 10:30)
Врач очень хороший
Альона(10 April 2022, 23:12)
Ірина Анатоліївна, ЛІКАР з великої літери.Вона дуже допомогла нашій сім’ї народити здорову дитинку(омріяну). Підтримка психологічна,моральна була постійно))що не мало важливо.Прекрасна, уважна і чуйна лікар❤️
Прудникова Елена (28 December 2021, 00:59)
Спасибо за оказанную помощь счастья и здоровья вам на долгие года
Юлия(08 December 2021, 13:04)
Благодарность Оксане Анатольевне, за всегда чуткий и профессиональный приём. За развёрнутые ответы и советы. Ценю и рекомендую!
Анна(10 November 2021, 16:29)
В клініку я звернулась по рекомендації гінеколога. Вибирала між кількома клініками репродуктивної медицини, але після першого ж візиту до Вікторії Миколаївни сказала чоловіку, що хочу працювати з нею і - не помилилась :) Шлях підготовки до ЕКЗ був довгим, доліковували супутні хвороби, зате в протокол увійшли абсолютно готовими і - перша ж спроба і ми нарешті після багатьох років марних спроб готуємося стати батьками :) Дякую клініці і особливе дякую Вікторії Миколаївні :) П.С. Клініка в цілому - дуже сподобалась. Чисто, охайно, а головне - дуже привітний, дбайливий і чуйний персонал, от прямо без виключень!
Гуменна Тетяна(27 October 2021, 08:50)
Дякую лікарю Оксані Анатоліївні.завжди привітна та профі в своїй справі
Шурман Татьяна Алексеевна(20 September 2021, 20:31)
Люблю, ценю и уважаю Викторию Николаевну! Она самый лучший гинеколог, профессионал с большой буквы! Моё знакомство с ней ещё с 2009 года в г.Донецке, наблюдала меня всю беременность и я знала, что я в надёжных руках))) Виктория Николаевна тот гинеколог, попав на приём к которой уже не захочешь обращаться к кому-то другому. Благодарна ей очень!
Наталья(10 September 2021, 23:58)
Не рекомендую!!! Наталья Феофановна потратила много моего времени и денег, на лечение которое ни к чему не привело!!! И не могло привезти! Надо было делать операцию! Что я и сделала у другого врача! И забыла о своей проблеме! Не рекомендую!!!

Pages

Add your review
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.