(044) 500 10 51
(067) 625 55 50
Записаться на прием
/ Отзывы
Отзывы
оставить отзыв
Олена Миколаївна(04 сентября 2016, 10:06)
Вікторія Миколаївно, я вдячна Вам за справжнє диво! Я стільки років та грошей витратила на свою проблему, навіть біду і все було марно до зустрічі з Вами. До Вас я прийшла з вже майже з втраченою надією і ось 4 місяці я вже відчуваю себе здоровою жінкою !!! А до цього, гінекологи, невропатологи та психіатри, я жила у якомусь "пеклі". Ви справжній фахівець! Жодного додаткового обстеження. Майже годину тільки опрос та аналіз попередніх обстежень. Два препарати і сталось диво ! Я можу повноцінно працювати, відпочивати та насолоджуватись життям. Моя родина та я вдячні Вам. Як чудово, що в Україні є такі гінекологи-ендокринологи, справжні Лікарі ! Нехай та чудова посмішка на Вашому обличчі сяє завжди, та відзеркалюється на обличчях пацієнтів, бо я теж тепер посміхаюся, як Ви і обіцяли!
Вита(31 августа 2016, 15:18)
Вашу клинику мне порекомендовала моя хорошая подруга, так как сказала, что ей всё у вас очень понравилось. И это действительно так! Сама уже в этом убедилась! Клиника на высшем уровне, сотрудники клиники очень добры и вежливы, кругом чистота и порядок. Большую благодарность хочу выразить Остапенко Ольге Ивановной. Очень приятная и хорошая женщина. С первого визита к этому врачу можно сразу сказать, что она мастер своего дела. Спасибо Вам огромное!!! Спасибо, что заботитесь о нашем здоровье!!!
Ольга(25 августа 2016, 12:14)
Спасиба ВАМ за долгожданую беременность. Низкий Вам поклон.
Виктория (05 августа 2016, 14:23)
Остапенко Ольга Ивановна очень хороший врач, все понравилось, обслуживание на высшем уровне!!!! Рада знакомству с вашей клиникой))))
Юлия(29 июля 2016, 02:47)
Хирург замечательный, можно идти и не боятся
Оксана(28 июля 2016, 17:10)
Також хочу висловити свою подяку цій чудовій людині. Операцію робили 23 червня 2016 року. Зробила дуже акуратно, шрам майже не помітний. І по відношенню до пацієнтів добра, завжди з посмішкою та гарним настроєм, хоча й видно що втомлена, але посміхається. Дякую Вам!
Анна (28 июля 2016, 00:20)
Марина Валерьевна я безумно Вам благодарна за ваше теплое отношение ко мне ,заботу, безотказность. Теперь моё мнение о медиках поменялось кардинально. Вы действительно человек влюбленный в свою профессию.
Аліна(25 июля 2016, 15:21)
Не написати, свого відношення до цього Лікаря від Бога не можливо!!Це великий спеціаліст, неймовірно приємна Людина та просто ЛІКАР ВІД БОГА!Познайомившися з Іриною Анатоліївною, Ви одразу зрозумієте, що в житті все можливо і що Ви в надійних руках. Я неймовірно дякую Богу, що зустріла, саме цього Лікаря.Саме завдяки Ірині Анатоліївні ми з чоловіком побачили дві найомріяніші полоски на тесті.Тепер ми в надійних руках оберігаємо та виношуємо наше маля. Безмежна, Вам подяка!!!!Ви неперевершена Людина та велико спеціалізований Лікар!!!!
Анна(21 июля 2016, 15:38)
Благодаря Ирине Дмитриевне у нас появился такой долгожданный сыночек! Спасибо вам большое!!!
анастасия (16 июня 2016, 18:38)
огромное спасибо за радость материнства возвращайтесь

Страницы

оставить отзыв